Tropical Green Smoothie

Now that Summer is in town I'll definitely be having lots more smoothies. There's nothing better than staring a warm Summer day with a cooling smoothie bowl, or why not have one for lunch too? I can't wait to try new fun flavour combos, but also some old goodies. What's your favourite smoothie? Feel free to share and inspire. 

Today I thought I'd share my go to green smoothie. I literally crave this one on some days. Thanks to the lime and mango this smoothie doesn't taste green at all, more like a tropical island. 


Nyt kun kesä on vihdoin alkanut voin taata että tulen taas tekemään runsaasti smoothieita. Ei oikeasti ole mitään parempaa kuin viilentävä smoothie kulho aamupalaksi, tai miksi ei myös lounaaksi? En malta odottaa että pääsen kokeilemaan uusia hauskoja makuja, niinkuin myös vanhoja tuttuja. Onko sulla suosikki smoothieta? Saat toki vapaasti jakaa ja inspiroida.

Tänään ajattelin ihan vaan jakaa mun perus vihersmoothien. Mua ihan himottaa tämä smoothie aina silloin tällöin. Eikä se maistu mitenkään vihreältä kiitos limen ja mangon, sanoisin että se ennemminkin muistuttaa trooppista saarta. 

Tropical Green Smoothie

vegan


2 frozen banans

0.5 cup frozen mango

handful of spinach

juice of 1 lime

1 tbsp green powder (i use foodin's green powder with nettle, spirulina, chlorella, weatgrass, barley grass, alfa alfa, moringa, kale and ginkgo biloba)

coconut water + coconut milk (50/50)


  1. Simply add all of the ingredients into a blender.

  2. Add enough coconut water and coconut milk for a preferred thickness.

  3. Blend on high speed until smooth.

  4. Enjoy the green goodness!

Tip - if you want to make the smoothie add 1 tbsp of coconut yogurt instead of the coconut milk. 

 

Enjoy your smoothies and the week ahead! x


Ihania smoothie hetkiä ja alkuviikkoa! x